Despre noi

Inchiriem utilaje constructii pentru:

• Reabilitare si balastare drumuri, parcari, canalizari si amenajare cai de acces
• Demolari industriale si civile
• Executie podete si alei pietonale, imbunatatiri funciare
• Executie terasamente drumuri si platforme industriale
• Constructii inchideri perimetrale

SUNTEM ORIUNDE UTILAJUL CONTEAZA…

Compania noastra are domeniul de activitate in: constructii civile, inchirieri utilaje constructii, depozit de materiale de constructii.

Motive sa alegeti ALT STIL ca partener:

• Echipamente noi

• Randament foarte bun de lucru

• Consum scazut de carburant

• Deserventi foarte buni cu experienta indelungata

• Detinem echipaje de interventie:

– orice defectiune se remediaza in max. de 48 ore
– in cazul in care nu se poate remedia in 48 de ore, se inlocuieste utilajul in maxim 72 de ore de la anuntarea defectiunii.

Firma cu capital privat societatea ALTSTIL CONSTRUCT S.R.L. Galati isi desfasoara activitatea in domeniul de prestari servicii, constand in inchirieri utilaje pentru lucrari de constructii.

Venind in intampinarea avantului deosebit de cunoscut de domeniul constructiilor, precum si cererea din partea beneficiarilor de lucrari complexe si de foarte buna calitate, un important avantaj competitiv pe care firma ALTSTIL CONSTRUCT S.R.L. Galati o poate aduce partenerilor cu care lucreaza este furnizarea unei game noi si variate de utilaje de constructii cu marci de renume, conform noilor standarde in vigoare, precum si o echipa profesionista care prin pregatirea si experienta sa deservesc utilajele pe care le au in dotare.

ALTSTIL CONSTRUCT S.R.L. Galati are un portofoliu larg de lucrari, in prezent societatea avand un vast parc propriu de utilaje pe care le inchiriaza pentru orice tip de lucrari din domeniul constructiilor civile si industriale, drumuri, etc.

Foarte important rol in strategia de management a societatii il are mentinerea standardelor de calitate ridicate, firma folosind cele mai noi tehnologii, astfel incat utilajele noastre de ultima generatie sunt validate tehnic prin certificate de atestare si garantie.

Profesionalismul, promtitudinea si preturile serviciilor oferite de S.C. ALTSTIL CONSTRUCT S.R.L. Galati fac dovada colaborarii fructuoase cu toti clientii firmei.

Navigand pe acest site sunteti de acord cu politica noastra de folosire a cookie-urilor. Pentru mai multe informatii privind politica noastra de confidentialitate vizitati pagina Politica de confidentialitate. Va multumim!